Aarhus boulders 24.01.15

Meget anderledes ruter, som stillede krav til lidt nytænkning af bevægelser, da greb og balancepunkt var helt anderledes end hvad der er at klatre i Aalborg.

Ruterne var gradueret i farver:
– grøn
– gul
– blå
– rød
– sort

Jeg startede med at prøve nogle blå og var simpelhen for svært så gik hurtigt over til gul og klatrede en masse fede ruter og fik varmen og kom igang. De var dog lige til den lette side så efter af have arbejdet på en masse gule forsøgte jeg mig igen med blå og denne gang fungerede det.
Problemerne var lige lidt over mit niveau og anderledes stillede anderledes krav til min balance, finger styrke, trækretningen af forskellige grebstyper.
Jeg fik her en masse fede problemer at arbejde med, lige fra slab, slober til fede balance problemer, fik arbejdet med heel hook, træk op over kasser hvilket der ikke er helt så meget mulighed for at arbejde med i aalborg på det niveau jeg har, så virkelig fed oplevelse og yderst lærrigt.

mere præcist fik jeg arbejdet med følgende punkter:
– heel hook
– træk flad med fod
– tå hook i tag
– Aktiv krydsspænd i tag
– balance
– trækretning
– anderledes greb og grebsstyrke
– balance og trækretning på sloper
– slab med helt små greb og meget balance grundet stor rækkevide.