1.13 Mental

80 eller 100% 

De fleste begyndere giver alle forsøg 100 % engagement, der alle tærer hårdt på kontoen for motivation og udholdenhed. Efter lidt erfaring investerer de fleste aldrig mere end 80 %. Der er stadig pæn chance for succes og hvis det ikke lykkes -så pyt – Men det er også en sikker vej til stagnation

Dagens aktivitet går ud på at veksle bevidst mellem forskellige grader af engagement. At beslutte forud om man vil arbejde løst og eksperimenterende, eller om man vil toppe ud -koste hvad det koste vil.

Find en rute der er svær for dig – men måske inden for rækkevidde. Du vil være fristet til at se om det nu også er så svært, og prøve lige indtil du braser sammen eller topper men denne øvelse går ud på at vælge en anden strategi.

– Giv ruten eller problemet et par halvhjertede forsøg med alt hvad der skal til af ”piv-skidderi” og ”snyd” – lige indtil du har fornemmelsen af at det kan lade sig gøre. Tag en god pause (måske et par dage). Gør dig klar. Giv den 100 % engagement hele vej op eller til du braser sammen.

Uanset om du kommer op eller ej, skal du finde 3 ting du lærte da du prøvede halvhjertet, og 3 ting du gjorde bedre helhjertet.

Fokus
Læring
Strategi

Evaluering
1 – 3 – Hvor sjovt var det
1 – 3 – Hvor vigtigt var det
1 – 3 – Kunne du finde 2×3 ting du lærte/gjorde bedre i begge tilfælde
1 – 3 – Vil du lave øvelsen igen